17.02.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Μία ακόμη σορός θύματος του 35χρονου ίλαρχου Νίκου Μεταξά εντοπίσθηκε μέσα σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη της Κύπρου.

  • Στην Κόκκινη Λίμνη έσπευσε ο επικεφαλής του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος, καθώς και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.

  • Οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους διενήργησαν αυτοψία και το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.

  • Σε δηλώσεις ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας το σύστημα σόναρ σάρωσε ολόκληρη τη σάρωση στην Κόκκινη Λίμνη και σήμερα είχαμε τα πρώτα αποτελέσματα.

05/05/19 19:16

Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε μέσα σε δεύτερη βαλίτσα

Οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους διενήργησαν αυτοψία και το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Στην Κόκκινη Λίμνη έσπευσε ο επικεφαλής του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος, καθώς και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας. Σε...

rikNews ·

Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε μέσα σε δεύτερη βαλίτσα

rikNews

Πτώμα σε βαλίτσα βρέθηκε στην Κόκκινη λίμνη

Μία ακόμη σορός θύματος του 35χρονου ίλαρχου Νίκου Μεταξά εντοπίσθηκε μέσα σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη της Κύπρου. Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Πτώμα σε βαλίτσα βρέθηκε στην Κόκκινη λίμνη

filoksenos.blogspot.com

Στο κόκκινο η αγωνία

ΤΟ SONAR ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ν’ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΝΕΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Μέχρι σήμερα, ο 35χρονος ίλαρχος έχει παραδεχθεί πέντε φόνους γυναικών και δύο φόνους ανήλικων κοριτσιών Ώθηση στις έρευνες για τον εντοπισμό κι άλλων...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook