04.08.2020

  • Σε ομιλία του χθες βράδυ στο Λονδίνο, σε εκδήλωση της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι επιδίωξη της Ελληνοκυπριακής πλευράς είναι να παραμείνει ανοικτός ο διάλογος για το Κυπριακό.

  • Στο περιθώριο της Συνέλευσης θα έχει επαφές με επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την προσπάθεια για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

  • Τόνισε, ωστόσο, ότι από του βήματος της Γενικής Συνέλευσης δεν θα αρκεστεί μόνο σε αναφορές σχετικά με την επιθυμία των Ελληνοκυπρίων για λύση, αλλά θα καταγγείλει, μεταξύ άλλων, τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας.

  • Σημείωσε, μάλιστα, ότι κατά τη συνάντηση του με το Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, την ερχόμενη εβδομάδα, θα είναι σαφής.

22/09/19 10:06

ΠτΔ: Θα καταγγείλω τις έκνομες τουρκικές ενέργειες

Στο περιθώριο της Συνέλευσης θα έχει επαφές με επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την προσπάθεια για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Σε ομιλία του χθες βράδυ στο Λονδίνο, σε εκδήλωση της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου, ο Πρόεδρος της...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook