05.03.2021

  • Σε συνέντευξή στην εφημερίδα Ο Φιλελεύθερος ο πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι θα ήταν αδύνατον να εισηγηθεί λύση δύο κρατών απαντώντας στις επικρίσεις ότι φλερτάρει με αυτό το μοντέλο λύσης.

  • Η όλη εικόνα πρόσθεσε δημιουργήθηκε από τα αφηγήματα που κατά κύριο λόγο διέρρεε ο κύριος Άιντα μετά το ναυάγιο στο Κραν Μοντάνα, ο οποίος διαχρονικά έδινε στους συνομιλητές του μια ωραιοποιημένη εικόνα των τουρκικών θέσεων.

  • Για τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου Χρυστοστόμου η οποία πυροδότησε τη συζήτηση, ο πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι αυτή έγινε καλόπιστα και οφειλόταν σε μία εσφαλμένη αντίληψη ως προς τις θέσεις που υποστήριξε.

  • Όσον αφορά στην παρούσα φάση του Κυπριακού, ο πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι αποστέλλει επιστολή στον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, με συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν θετικό κλίμα.

01/01/21 11:30

ΠτΔ στον Φιλελεύθερο : Ευθύνεται ο Άιντα για την εσφαλμένη εντύπωση για τα δύο κράτη

Σε συνέντευξή στην εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος" ο πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι θα ήταν αδύνατον να εισηγηθεί λύση δύο κρατών απαντώντας στις επικρίσεις ότι φλερτάρει με αυτό το μοντέλο λύσης. Η όλη εικόνα πρόσθεσε δημιουργήθηκε από τα αφηγήματα που κατά κύριο λόγο διέρρεε...

rikNews ·

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook