29.02.2020

  • Εξέφρασε επίσης τη λύπη του γιατί για μια ακόμα φορά στοχοποιείται τόσο ο ίδιος όσο και η Κύπρος.

  • Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, επισήμανε πως όσα αναφέρονται ως ευρήματα σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα του εξωτερικού, υπήρξαν αντικείμενο συστηματικής διερεύνησης από τις αρμόδιες ερευνητικές και ανακριτικές αρχές πολλών χωρών.

  • Είπε ότι σε καμία περίπτωση, δεν διαπιστώθηκε εμπλοκή, είτε του ονόματος του Προέδρου της Δημοκρατίας, είτε του πρώην δικηγορικού γραφείου του, όπως κακώς αναφέρεται με τους ψευδείς ισχυρισμούς που καταγράφονται στην εν λόγω ιστοσελίδα.

  • Σημείωσε επίσης ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τη λύπη και την απογοήτευσή του, διότι υπήρξε κυπριακό έντυπο που αναδημοσιεύει τους σχετικούς λιβέλλους ενισχύοντας την επιχειρούμενη δυσφήμιση της χώρας και του ιδίου του Προέδρου.

17/08/19 15:29

ΠτΔ: Ισχυρισμοί τα περί ύποπτων διαδρομών χρημάτων

Εξέφρασε επίσης τη λύπη του γιατί για μια ακόμα φορά στοχοποιείται τόσο ο ίδιος όσο και η Κύπρος. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, επισήμανε πως όσα αναφέρονται ως «ευρήματα» σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα του εξωτερικού, υπήρξαν αντικείμενο συστηματικής διερεύνησης...

rikNews ·

ΠτΔ: Ισχυρισμοί τα περί ύποπτων διαδρομών χρημάτων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook