11.07.2020

  • Εξέφρασε την εκτίμησή του στον Κυριάκο Κυριάκου, τόσο για την προσωπική μέχρι σήμερα δράση του όσο και για τη δράση του Κόμματος για τα Ζώα του οποίου είναι Πρόεδρος.

  • Μέσα από τις διαχρονικές εισηγήσεις και την εποικοδομητική κριτική, όπως είπε, ο Κυριάκος Κυριάκου, βοηθά την Κυβέρνηση και τις διάφορες υπηρεσίες να διαμορφώνουν καταλληλότερα προγράμματα και στοχευμένες δράσεις για την ευημερία των ζώων.

  • Η καλή μεταχείριση των ζώων δεν μπορεί παρά να είναι μια συλλογική προσπάθεια, καθώς αποτελεί μέρους του συνόλου των αξιών της ΕΕ και ένα κοινωνικό ζήτημα που μας αξίζει όλους, ανέφερε.

  • Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε αναλυτικά στο ολοκληρωμένο πλαίσιο προστασίας και ευημερίας των ζώων που εξήγγειλε η Κυβέρνηση και όπως είπε, συνεισφέρει στην αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων στα θέματα ευημερίας των ζώων.

08/12/19 16:29

ΠτΔ: "Η ευημερία των ζώων ψηλά στις προτεραιότητες μας"

«Η καλή μεταχείριση των ζώων δεν μπορεί παρά να είναι μια συλλογική προσπάθεια, καθώς αποτελεί μέρους του συνόλου των αξιών της ΕΕ και ένα κοινωνικό ζήτημα που μας αξίζει όλους», ανέφερε. Εξέφρασε την εκτίμησή του στον Κυριάκο Κυριάκου, τόσο για την προσωπική μέχρι σήμερα...

rikNews ·

ΠτΔ: "Η ευημερία των ζώων ψηλά στις προτεραιότητες μας"

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook