04.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στάχτες και αποκαΐδια στον Ακάμα Στο μεταξύ, αποκαρδιωτική είναι η εικόνα στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα, μετά την χθεσινή καταστροφική πυρκαγιά.

  • Στη μάχη με τις φλόγες ρίχθηκαν 165 άτομα του Τμήματος Δασών με 30 πυροσβεστικά οχήματα, ένα πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ένα μικρό πυροσβεστικό όχημα της Υπηρεσίας Θήρας και εθελοντές.

  • Η ανάπτυξη, σημειώνει ο πρόεδρος Αναστασιάδης, μπορεί και πρέπει να συνεργεί με την περιβαλλοντική αξία της Χερσονήσου.

  • Υπουργός Γεωργίας Έχει ξανασυμβεί πριν από προγραμματισμένες συσκέψεις για τον Ακάμα να ξεσπάσουν πυρκαγιές, δήλωσε εξάλλου, ο υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής.

14/11/19 13:34

ΠτΔ: Δεν αλλάζει το καθεστώς προστασίας του Ακάμα

Σε ανάρτηση στο Twitter, με αφορμή τη χθεσινή μεγάλη πυρκαγιά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει ότι, αντιθέτως, το κράτος υποχρεώνεται να προβεί σε υιοθέτηση αυστηρότερων μηχανισμών προστασίας αλλά και αποκατάστασης. Η ανάπτυξη, σημειώνει ο πρόεδρος Αναστασιάδης, μπορεί...

rikNews ·

ΠτΔ: Δεν αλλάζει το καθεστώς προστασίας του Ακάμα

rikNews

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον Ακάμα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η μεγάλων διαστάσεων πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα.Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στον Ακάμα

filoksenos.blogspot.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook