20.08.2019

  • Στη συνέχεια, βάζουμε το αλάτι, το αλεύρι, το βούτυρο και ανακατεύουμε με το πιρούνι.

  • Όταν αρχίσει να σχηματίζεται η ζύμη, συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τα χέρια μας.

  • Μεταφέρουμε τη ζύμη σε μπολ, καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε 6-12 ώρες για να ξεκουραστεί.

  • Αφαιρούμε τη ζύμη από το μπολ και το βάζουμε στον πάγκο εργασίας μας.

02/07/19 09:20

Ψωμάκια μπριός με βούτυρο και Γλυκό Τριαντάφυλλο Αγρού (Π.Γ.Ε.) για πρωινό

Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα, τη μαγιά, τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στη συνέχεια, βάζουμε το αλάτι, το αλεύρι, το βούτυρο και ανακατεύουμε με το πιρούνι. Όταν αρχίσει να σχηματίζεται...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook