03.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, οι τσιπούρες μας να καθαριστούν.

  • Τοποθετούμε ολόκληρα τα ψάρια σε λαδόκολλα στο ταψί , πλάι-πλάι αφού προηγουμένως αλατοπιπερώσουμε και από τις δύο μεριές.

  • Χωρίζουμε το μαϊντανό και τις φέτες λεμονιού μεταξύ τουςκαι γεμίζουμε έτσι τις κοιλότητες.

  • Ελέγχουμε ότι το ψάρι έχει ψηθεί βάζοντας μέσα ένα μικρό αιχμηρό μαχαίρι στο παχύτερο κομμάτι των ψαριών για να δούμε ότι έχει πάρει ένα όμορφο λευκό χρώμα.

21/11/19 12:11

Ψητή Τσιπούρα Blue Island με λεμόνι, μαϊντανό και δεντρολίβανο

Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, οι τσιπούρες μας να καθαριστούν. Προθερμάνουμε το φούρνο στους 200 oC. Τοποθετούμε ολόκληρα τα ψάρια σε λαδόκολλα στο ταψί , πλάι-πλάι αφού προηγουμένως  αλατοπιπερώσουμε και από τις δύο μεριές. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το...

Sigmalive Cooking ·

Ψητή Τσιπούρα με λεμόνι, μαϊντανό και δεντρολίβανο

Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, οι τσιπούρες μας να καθαριστούν. Προθερμάνουμε το φούρνο στους 200 oC. Τοποθετούμε ολόκληρα τα ψάρια σε λαδόκολλα στο ταψί , πλάι-πλάι αφού προηγουμένως  αλατοπιπερώσουμε και από τις δύο μεριές. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook