22.09.2019

  • Βάζουµε τη σχάρα στη µεσαία θέση και προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 200 βαθµούς.

  • Αφαιρούµε τον πυρήνα του µήλου, ραντίζουµε το εσωτερικό του µε τον χυµό λεµονιού και το τοποθετούµε πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί.

  • Ύστερα γεµίζουµε τα µήλα µε την µαρµελάδαSTUTEχωρίς πρόσθετη ζάχαρη και πασπαλίζουµε µε τα αµύγδαλα και τις σταφίδες.

  • Σε ένα µπολ ανακατεύουµε τη µαργαρίνη, το µπράντι, τη στέβια, το µπαχάρι και την κανέλα.

12/09/19 17:19

Ψητά μήλα με μαρμελάδα Stute χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και αμύγδαλα

Βάζουµε τη σχάρα στη µεσαία θέση και προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 200 βαθµούς. Σε ένα µπολ ανακατεύουµε τη µαργαρίνη, το µπράντι, τη στέβια, το µπαχάρι και την κανέλα. Αφαιρούµε τον πυρήνα του µήλου, ραντίζουµε το εσωτερικό του µε τον χυµό λεµονιού και το τοποθετούµε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook