21.07.2019

  • Από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα, τα σπουδαία και βραβευμένα έργα Kamares Village στην Τάλα, Minthis στην Τσάδα και Aphrodite Hills στα Κούκλια, τα οποία έκτισαν οι τρεις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης της Πάφου.

  • Σήμερα, μετά τη Λεμεσό, και στην Πάφο άρχισαν δειλά-δειλά οι εταιρείες να επιθυμούν την ανάπτυξη σε ύψος και όχι σε μήκος και σε πλάτος.

  • Θέλοντας να ρίξουμε φως στην επικείμενη αλλαγή του τρόπου ανάπτυξης της Πάφου, που βρίσκεται επί θύραις, μιλήσαμε με τον Γιάννη Κουτσόλαμπρο, γνωστό αρχιτέκτονα στην Πάφο και πρώην μέλος του Δ.Σ. του Πάφος 2017.

  • Η Πάφος για πολλά χρόνια είχε την ιδιαιτερότητα να διαθέτει κτήρια μόνο μέχρι τέσσερεις ορόφους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αναπτύσσεται σε έκταση και όχι προς τα πάνω.

21/04/19 18:09

«Ψηλώνει» η Πάφος

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΨΗΛΑ ΚΤHΡΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ Η περιοχή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο Άγιος Θεόδωρος Πάφου, δηλαδή το κέντρο της πόλης, με οκτώ συνολικά...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook