15.09.2019

  • Ελπίζουμε ο ελληνικός λαός να κάνει την επιλογή που θα τον βοηθήσει να δυναμώσει τη δύναμή του σε ευρωπαϊκό, ελληνικό, περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο, ήταν το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

  • Αποφάσισέ το λοιπόν, μη μείνεις πίσω, ψήφισε, δήλωσε αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

  • Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ειδικά στους νέους, για να γεννηθούμε ένα σπερματοζωάριο δεν δείλιασε, έφυγε μπροστά δεν έμεινε να κοιτάει τι κάνουν τα άλλα.

  • Να θυμηθεί ο ελληνικός λαός ότι πρέπει να εκλεγούν - ιδίως στις ευρωεκλογές - άνθρωποι που θέλουν να υπηρετήσουν την Ελλάδα και όχι εκείνοι που θέλουν να τους υπηρετήσει η Ελλάδα, δήλωσε ο Πρόεδροςτων ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

26/05/19 10:44

Ψήφισαν Κουτσούμπας, Θεοδωράκης, Καμμένος

"Ελπίζουμε ο ελληνικός λαός να κάνει την επιλογή που θα τον βοηθήσει να δυναμώσει τη δύναμή του σε ευρωπαϊκό, ελληνικό, περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο", ήταν το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.  «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ειδικά στους νέους,...

rikNews ·

Ψήφισαν Κουτσούμπας, Θεοδωράκης, Καμμένος

rikNews

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook