15.07.2020

  • Εάν θέλουμε βέβαια μπορούμε να ζητήσουμε από την ψαραγορά μας Blue Island, τα ψάρια και οι γαρίδες μας να καθαριστούν.

  • Ενώνουμε σε ένα μπολ την μπεσαμέλ και το χτυπημένο αυγό, προσθέτουμε το βραστό λαβράκι, τις γαρίδες, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.

  • Πλάθουμε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια, τα αλευρώνουμε ελαφρώς και τηγανίζουμε τις ψαροκροκέτες μας σε καλαμποκέλαιο.

  • Στραγγίζουμε σε αρκετό χαρτί κουζίνας ώστε να φύγουν τα πολλά λάδια και σερβίρουμε με μαγιονέζα.

25/11/19 00:51

Ψαροκροκέτες με λαβράκι Blue Island

Καθαρίζουμε καλά το λαβράκι μας από δέρμα και κόκκαλα. Καθαρίζουμε επίσης τις γαρίδες μας και τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Εάν θέλουμε βέβαια μπορούμε να ζητήσουμε από την ψαραγορά μας Blue Island, τα ψάρια και οι γαρίδες μας να καθαριστούν. Βράζουμε το λαβράκι...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook