17.02.2019

  • Εάν θέλουμε βέβαια μπορούμε να ζητήσουμε από τις ψαραγορέςBlue Island, να καθαριστεί το ψάρι μας.

  • Προσθέτουμε τη σάλτσα, ζάχαρη ή γλυκαντικό, κολίανδρο, πάπρικα, ξύσμα λεμονιού, σκόρδο, τζίντζερ, αλάτι, πιπέρι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.

  • Πλάθουμε το μείγμα μικρά μπαλάκια και τα πιέζουμε ελαφρά για να πλατύνουν.

  • Ψήνουμε τα κεφτεδάκια σε καυτή πλάκα ώσπου να ροδίσουν ελαφρά.

08/02/19 11:25

Ψαροκεφτεδάκια Blue Island και γιαούρτι με κολίανδρο

Καθαρίζουμε καλά το λαβράκι μας από δέρμα και κόκκαλα. Εάν θέλουμε βέβαια μπορούμε να ζητήσουμε από τις ψαραγορές Blue Island, να καθαριστεί το ψάρι μας. Βράζουμε το ψάρι μας και ακολούθως το πολτοποιούμε. Προσθέτουμε τη σάλτσα, ζάχαρη ή γλυκαντικό, κολίανδρο, πάπρικα,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook