09.12.2019

  • Προσθέτουμε τα ντοµατίνια κοµµένα στη µέση, τον Κρόκο Κοζάνης, τον µαϊντανό ψιλοκοµµένο και τα φύλλα δάφνης και σιγοβράζουμε για 10'.

  • Τοποθετούμετις φέτες του ψαριού σε ένα αλουµινένιο ταψάκι µίας χρήσης.

  • Τις περιχύνουμε µε το µείγµα κρεµµύδι-σκόρδο-ντοµατίνια και ψήνουμε σε προθερµασµένο φούρνο για 15-20' στους 200°C.

  • Όσο ψήνεται το ψάρι ξεπλένουμε καλά την εξωτερική επιφάνεια από 4 µετρίου µεγέθους πατάτες, τις στεγνώνουμε µε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και ανοίγουμε µε ένα πιρούνι τρύπες στη φλούδα τους.

11/11/19 18:44

Ψάρι στο φούρνο με Κρόκο Κοζάνης και πατάτες ψητές

Πλένουμε τις φέτες του ψαριού και τις αλατοπιπερώνουμε γενναιόδωρα. Σοτάρουμε µε ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι τα κρεµµυδάκια και τον σκόρδο ψιλοκοµµένα. Προσθέτουμε τα ντοµατίνια κοµµένα στη µέση, τον Κρόκο Κοζάνης, τον µαϊντανό ψιλοκοµµένο και τα φύλλα δάφνης και σιγοβράζουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook