17.10.2019

  • Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τον κρόκο Κοζάνης, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και τα φύλλα δάφνης και σιγοβράζουμε για 10'.

  • Σοτάρουμε με ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο ψιλοκομμένα.

  • Τοποθετούμε τις φέτες του ψαριού σε ένα αλουμινένιο ταψάκι μιας χρήσης.

  • Τις περιχύνουμε με το μείγμα κρεμμύδι-σκόρδο-ντοματίνια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15΄- 20΄ στους 200 °C.

25/07/19 14:32

Ψάρι στο φούρνο με Κρόκο Κοζάνης

Πλένουμε τις φέτες του ψαριού και τις αλατοπιπερώνουμε γενναιόδωρα. Σοτάρουμε με ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τον κρόκο Κοζάνης, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και τα φύλλα δάφνης και σιγοβράζουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook