04.07.2020

  • Έντονο προβληματισμό για τη συνέχιση λειτουργίας επιχειρήσεων και την ανάγκη επιβολής επιπρόσθετων μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, εξέφρασαν στο ΚΥΠΕ οι εργοδοτικές οργανώσεις.

  • Παράλληλα σημείωσε ότι είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν θα μπορέσουν να αντέξουν κι αυτή την κρίση και αναμένεται ότι θα υπάρξει και κλείσιμο εταιρειών και αύξηση της ανεργίας.

  • Με αυτό τον τρόπο και σε συνδυασμό με τον περιορισμό της κυκλοφορίας των πολιτών και την επιβολή ενδεχομένως προστίμων στους παρανομούντες, εκτίμησε ότι μπορεί το πρόβλημα να τεθεί υπό έλεγχο ταχύτερα.

  • Πρόσθεσε ότι θα πρέπει να καταργηθούν, όπως είναι και η πρόθεση του κράτους και της ΕΕ, οποιοιδήποτε δημοσιονομικοί περιορισμοί.

23/03/20 14:28

Προβληματισμός ΚΕΒΕ-ΟΕΒ για ανάγκη λήψης περαιτέρω περιοριστικών μέτρων

Έντονο προβληματισμό για τη συνέχιση λειτουργίας επιχειρήσεων και την ανάγκη επιβολής επιπρόσθετων μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, εξέφρασαν στο ΚΥΠΕ οι εργοδοτικές οργανώσεις. Πιο έντονη άποψη φαίνεται να έχει το ΚΕΒΕ, το οποίο τάσσεται υπέρ ενός καθολικού...

rikNews ·

Προβληματισμός ΚΕΒΕ-ΟΕΒ για ανάγκη λήψης περαιτέρω περιοριστικών μέτρων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook