23.10.2020

  • Ο Πρόεδρος της Βουλής διάβασε την επιστολή του προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη σημερινής ημερομηνίας στην οποία θέτει αυτόν στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας για διευκόλυνση οποιασδήποτε ενδεχόμενης έρευνας.

  • Εισηγείται επίσης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως καλέσετε σύσκεψη αρχηγών των κομμάτων για κοινό προβληματισμό ως προς το κατά πόσο το πρόγραμμα θα πρέπει να συνεχιστεί ή να τερματιστεί.

  • Στην περίπτωση μη τερματισμού, ο κ. Συλλούρης εισηγείται να υπάρξει αναστολή του προγράμματος, μέχρι να επέλθει περαιτέρω βελτίωσή του, στη βάση των προβληματισμών και των εισηγήσεων της σύσκεψης αρχηγών.

  • Ερωτηθείς αν ο ίδιος έχει εισηγήσεις για ασφαλιστικές δικλείδες για ζητήματα διαρροής απάντησε από χρόνια έχω εισηγήσεις και έχω και δικές μου συμπεριφορές έναντι αυτών των αντιλήψεων περί διαρροής.

31/08/20 14:26

Πρωτοβουλία Προέδρου Βουλής για κυπριακό επενδυτικό πρόγραμμα

Σε δηλώσεις του στη Βουλή, ο κ. Συλλούρης σημείωσε, απαντώντας σε ερωτήσεις ότι η Βουλή και ο ίδιος, αναλαμβάνει, όπως είπε, «από αυτή τη στιγμή μια πρωτοβουλία για να λυθεί πέραν πάσης αμφιβολίας η οποιαδήποτε αμφισβήτηση για το πρόγραμμα και αν υπάρχουν αμφισβητήσεις να...

rikNews ·

Πρωτοβουλία Προέδρου Βουλής για κυπριακό επενδυτικό πρόγραμμα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook