21.11.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Εκτός δεύτερου γύρου μένουν η Άντρια Λέντσομ (11 ψήφοι), Μαρκ Χάρπερ (10) και Έσθερ ΜακΒέι (9) που δε συγκέντρωσαν τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό των 17 ψήφων.

  • Με βάση τις δημόσιες δηλώσεις στήριξης από βουλευτές, οι Μπόρις Τζόνσον, Μάικλ Γκόουβ, Τζέρεμι Χαντ, Ντόμινικ Ράαμπ, Σάτζιντ Τζάβιντ και πιθανώς ο Ματ Χάνκοκ αναμένεται να περάσουν στον επόμενο γύρο.

  • Στη δεύτερη θέση ήρθε ο διάδοχος του κ. Τζόνσον στο Foreign Office Τζέρεμι Χαντ με 43 ψήφους.

  • Πίσω από τον νυν υπουργό Εξωτερικών κατετάγη ο υπουργός Περιβάλλοντος Μάικλ Γκόουβ με 37 ψήφους και ακολούθησε ο τέως υπουργός Brexit Ντόμινικ Ράαμπ με 27.

13/06/19 17:44

Πρώτος με διαφορά ο Μπόρις Τζόνσον στην πρώτη ψηφοφορία για νέο ηγέτη

Εκτός δεύτερου γύρου μένουν η Άντρια Λέντσομ (11 ψήφοι), Μαρκ Χάρπερ (10) και Έσθερ ΜακΒέι (9) που δε συγκέντρωσαν τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό των 17 ψήφων. Αίσθηση προκαλεί ο αριθμός των 114 ψήφων που εξασφάλισε ο Μπόρις Τζόνσον, καθώς αν διατηρήσει αυτόν τον αριθμό...

rikNews ·

Πρώτος με διαφορά ο Μπόρις Τζόνσον στην πρώτη ψηφοφορία για νέο ηγέτη

rikNews

Ψηφίζουν για το νέο ηγέτη οι βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος

Δέκα υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των βουλευτών. Μετά από την πρόσφατη αλλαγή του καταστατικού κόμματος για να περάσει ένας υποψήφιος στο δεύτερο γύρο της διαδικασίας θα πρέπει σήμερα να συγκεντρώσει τουλάχιστον 17 ψήφους, που αντιστοιχούν στο 5% του συνόλου της κοινοβουλευτικής...

rikNews ·

Ψηφίζουν για το νέο ηγέτη οι βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook