16.12.2019

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στο πλαίσιο της πρώτης συνάντησης σε Υπουργικό επίπεδο, θα καθορισθούν τα επόμενα βήματα και θα εξετασθούν τομείς κοινού ενδιαφέροντος για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας.

  • Στο περιθώριο της Τριμερούς Συνάντησης, ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει χωριστές συναντήσεις το πρωί στο Υπουργείο Εξωτερικών, τόσο με τον Αρμένιο ομόλογό του, όσο και με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών.

  • Νωρίτερα, οι κ. Mnatsakanyan και Κατρούγκαλος, συνοδευόμενοι από τον κ. Χριστοδουλίδη, θα γίνουν δεκτοί σε εθιμοτυπική συνάντηση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

  • Εξάλλου, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κύπρο, ο Πρόεδρος Βουλής θα έχει σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας Zohrab Mnatsakanyan και αντιπροσωπεία.

04/06/19 08:03

Πρώτη τριμερής σύνοδος ΥΠΕΞ Κύπρου, Ελλάδας, Αρμενίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στο πλαίσιο της πρώτης συνάντησης σε Υπουργικό επίπεδο, θα καθορισθούν τα επόμενα βήματα και θα εξετασθούν τομείς κοινού ενδιαφέροντος για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας. Οι εργασίες της Τριμερούς Υπουργικής Συνάντησης...

rikNews ·

Πρώτη τριμερής σύνοδος ΥΠΕΞ Κύπρου, Ελλάδας, Αρμενίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook