29.05.2020

  • Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ, εμπιστευτικά τεχνικά non-paper που αντανακλούν τις ιδέες που έχει προτείνει το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν όντως δοθεί στους Ευρωπαίους διαπραγματευτές.

  • Ο Βρετανός αξιωματούχος αναφερόταν στη διορία των τελών Σεπτεμβρίου που φάνηκε να θέτει χθες ο Φινλανδός πρωθυπουργός Άντι Ρίνε για την υποβολή γραπτών προτάσεων από τον Μπόρις Τζόνσον.

  • Πιστεύεται ότι αυτές οι πρώτες ανεπίσημες προτάσεις από τη βρετανική πλευρά καλύπτουν θέματα τελωνειακής πολιτικής και ελέγχου μη φυτικών και μη ζωικών προϊόντων που διασχίζουν τα σύνορα στην Ιρλανδία.

  • Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: Θα υποβάλουμε επίσημες εγγραφές λύσεις όταν είμαστε έτοιμοι, όχι με βάση μία τεχνητή προθεσμία, και όταν η ΕΕ καταστήσει σαφές ότι θα εμπλακεί εποικοδομητικά με αυτές τις λύσεις ως αντικατάσταση του backstop.

19/09/19 15:13

Πρώτη υποβολή γραπτών ιδεών για την αντικατάσταση του backstop

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ, «εμπιστευτικά τεχνικά non-paper που αντανακλούν τις ιδέες που έχει προτείνει το Ηνωμένο Βασίλειο» έχουν όντως δοθεί στους Ευρωπαίους διαπραγματευτές. Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Θα υποβάλουμε επίσημες εγγραφές λύσεις όταν είμαστε...

rikNews ·

Πρώτη υποβολή γραπτών ιδεών για την αντικατάσταση του backstop

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook