07.10.2022

  • Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη, στη Λευκωσία, το Σάββατο, 22 Απριλίου 2017, από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 4:00μ.μ. και σε αυτήν συμμετείχαν 50 μαθητές/μαθήτριες και φοιτητές/φοιτήτριες.

  • Οι νέοι και τα παιδιά του CyberSafety Youth Panel θα έχουν την ευκαιρία να εκφράζουν απόψεις και να ανταλλάζουν γνώσεις και εμπειρίες, αναφορικά με τη δημιουργική και ασφαλή χρήση του Διαδικτύου και των ψηφιακών τεχνολογιών.

  • Στο πλαίσιο αυτό αντάλλαξαν εμπειρίες, απόψεις και εισηγήσεις και ξεκίνησαν τον σχεδιασμό του σχεδίου δράσης της Ομάδας.

  • Παράλληλα, θα λειτουργήσουν ως πρεσβευτές βέλτιστων πρακτικών και δράσεων, που θα έχουν ως στόχο την ασφαλή χρήση του διαδικτύου και θα απευθύνονται προς τους/τις συνομηλίκους τους, αλλά και σε άλλες εμπλεκόμενες ομάδες.

28/04/17 15:15

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Πρώτη Ημερίδα Εκπαίδευσης του CyberSafety Youth Panel

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου «CyberSafety – Καλύτερο Διαδίκτυο για τα Παιδιά» (http://cybersafety.cy), το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τους υπόλοιπους εταίρους του...

ΠαιδείαNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook