28.03.2020

  • Μιλώντας στην Πρώτη Ενημέρωση, ο κύριος Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε επίσης σημαντικό το ότι επιβεβαιώνεται και η συναντίληψη των ηγετών κατά τη συνάντηση τους στις Εννέα Αυγούστου και η οποία είπε, θα αποτελεί τους όρους αναφοράς.

  • Επισημαίνει, ακόμη, ότι στα θετικά της συνάντησης περιλαμβάνεται και η καταγραφή του κοινού ανακοινωθέντος του 2014, οι συγκλίσεις στο Κραν Μοντανά, το πλαίσιο Γκουτέρες καθώς επίσης και το γεγονός ότι καταγράφεται η μορφή της λύσης.

  • ΑΚΕΛ - Γενικός Γραμματέας Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της Τριμερούς στο Βερολίνο, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού δήλωσε ότι έγινε ένα βήμα μπροστά.

  • Ερωτηθείς για την απουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη, εξήγησε ότι η Ευρώπη δεν θα είναι παρούσα καθότι σε μια τέτοια συνάντηση δεν θα γίνει διαπραγμάτευση.

26/11/19 10:42

Πρώτες εκτιμήσεις για την συνάντηση του Βερολίνου

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι συνεχίζεται η προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στο Κυπριακό. Μιλώντας στην "Πρώτη Ενημέρωση", ο κύριος Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε επίσης σημαντικό το ότι επιβεβαιώνεται...

rikNews ·

Πρώτες εκτιμήσεις για την συνάντηση του Βερολίνου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook