24.01.2021

  • Συγκεκριμένα, συμμετείχαν εκπρόσωποι του Cyprus Integrity Forum, της παράλληλης Βουλής, της οργάνωσης Oxygono και του Cyprus Forum, του Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών, του Κυπριακού Ινστιτούτου Ελέγχου Πληροφορικής και του Οργανισμού Νεολαίας.

  • Επίσης, όπως είπε, ο Πρόεδρος Αναφέρθηκε στα εκκρεμούντα νομοσχέδια, είτε αυτά βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, είτε βρίσκονται για επεξεργασία σε Υπουργεία ή σε άλλους φορείς.

  • Παράλληλα, πρόσθεσε, έκανε εκτενή αναφορά στις συστάσεις που καταγράφονται σε εκθέσεις διεθνών οργανισμών όπως είναι η GRECO, η Moneyval και οι εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για την υλοποίηση αυτών των συστάσεων.

  • Σημείωσε παράλληλα ότι ο Πρόεδρος άκουσε τις εισηγήσεις και τις προτάσεις των συμμετεχόντων με πολλή προσοχή και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τη δημιουργική συμβολή τους.

09/11/20 16:17

Προτάσεις για ενίσχυση διαφάνειας και κράτους δικαίου, θα καταθέσει ο ΠτΔ

Στην σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συμμετείχαν εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών προκειμένου, όπως ανέφερε ο κ. Σεντώνας, να ακούσει τις απόψεις τους σε σχέση με περαιτέρω δράσεις ενίσχυσης της διαφάνειας, αλλά και καταπολέμησης της διαφθοράς. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν...

rikNews ·

Προτάσεις για ενίσχυση διαφάνειας και κράτους δικαίου, θα καταθέσει ο ΠτΔ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook