25.03.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Αυτό δήλωσαν Ρώσοι αξιωματούχοι και ο Υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ, απορρίπτοντας στην ουσία τη διορία που έχει δοθεί ως τα μεσάνυχτα από την Τερέζα Μέι προς τη Μόσχα για απαντήσεις.

  • Αν μπορούν να παρουσιάσουν μία πειστική εξήγηση, τότε προφανώς θα θέλουμε να δούμε πλήρη αποκάλυψη αυτής στον Οργανισμό για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων στη Χάγη.

  • Την ίδια ώρα στο Λονδίνο η Μητροπολιτική Αστυνομία ζήτησε για ακόμα μία φορά τη συνδρομή του κοινού για παροχή πληροφοριών για τις κινήσεις του Σεργκέι Σκρίπαλ και της κόρης του την προηγούμενη Κυριακή.

  • Στο ενδιάμεσο, συνέχισε ο κ. Τζόνσον, η Βρετανία εξηγεί σε διεθνείς φίλους και εταίρους γιατί θεωρεί πως η Ρωσία κρύβεται πίσω από την υπόθεση Σκρίπαλ.

13/03/18 18:54

Πρόσβαση στα στοιχεία για την υπόθεση Σκρίπαλ ζητά η Ρωσία

Αυτό δήλωσαν Ρώσοι αξιωματούχοι και ο Υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ, απορρίπτοντας στην ουσία τη διορία που έχει δοθεί ως τα μεσάνυχτα από την Τερέζα Μέι προς τη Μόσχα για απαντήσεις. Το ρωσικό αίτημα, είπε ο κ. Λαβρόφ, έχει απορριφθεί από το Λονδίνο. Σε ανακοίνωσή του το...

rikNews ·

Πρόσβαση στα στοιχεία για την υπόθεση Σκρίπαλ ζητά η Ρωσία

rikNews

ΜΒ: Εν αναμονή της ρωσικής απάντησης για την υπόθεση Σκρίπαλ

«Αν μπορούν να παρουσιάσουν μία πειστική εξήγηση, τότε προφανώς θα θέλουμε να δούμε πλήρη αποκάλυψη αυτής στον Οργανισμό για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων στη Χάγη. Αν όχι, τότε σαφέστατα θα θέλουμε να ανακοινώσουμε τη βρετανική απάντηση και αυτό θα έρθει αύριο», είπε ο Μπόρις...

rikNews ·

ΜΒ: Εν αναμονή της ρωσικής απάντησης για την υπόθεση Σκρίπαλ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook