21.07.2019

  • Όπως δήλωσε στο Τρίτο η υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, τα πρόσθετα μέτρα κοινωνικής πολιτικής τυγχάνουν επεξεργασίας και σύντομα θα οδηγηθούν ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου για έγκριση.

  • Η κυρία Αιμιλιανίδου δήλωσε επίσης ότι το υπουργείο Εργασίας μελετά πρόταση και για αύξηση του μηνιαίου επιδόματος ενοικίου που παραχωρείται σε δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

  • Η Ζέτα Αιμιλιανίδου, είπε ότι στόχος είναι να βοηθηθούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι και εξήγησε ότι θα αυξηθεί το επίδομα που λαμβάνουν κατά περίπου 50 ευρώ.

  • Η τρίτη ηλικία αποτελεί μια ομάδα πολιτών που χρειάζεται στήριξη, είπε η υπουργός Εργασίας, προσθέτοντας ότι προσπάθεια του υπουργείου είναι να δοθούν όσα περισσότερα γίνεται σε όσους τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

29/11/18 10:16

Πρόσθετο κονδύλι για χαμηλοσυνταξιούχους

Όπως δήλωσε στο Τρίτο η υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, τα πρόσθετα μέτρα κοινωνικής πολιτικής τυγχάνουν επεξεργασίας και σύντομα θα οδηγηθούν ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου για έγκριση. Η Ζέτα Αιμιλιανίδου, είπε ότι στόχος είναι να βοηθηθούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι...

rikNews ·

Πρόσθετο κονδύλι για χαμηλοσυνταξιούχους

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook