21.01.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στην περιοχή Πέρα Χωρίου - Ιδαλίου, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Γυαλιά, έχουν κλείσει οι οδός Ελευθερίας στο Πέρα Χωρίου και οι οδοί Ευρυπίδου, Λεόντιου Μαχαιρά και Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Δάλι.

  • Άλλοι δρόμοι με κατολισθήσεις και πλημμύρες Στον κύριο δρόμο Ευρύχου – Κακοπετριάς στην πάροδο για την είσοδο στην Κακοπετριά λόγω κατολισθήσεων, η είσοδος στην Κακοπετριά γίνεται μέσω των χωριών Γαλάτας ή Αγίου Νικολάου.

  • Επίσης, κλειστός είναι ο δρόμος Κοτσιάτη – Αγίας Βαρβάρας και ο δρόμος από τη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου – Ποταμιάς.

  • Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την Κύπρο, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο αρκετών περιοχών παρουσιάζει συχνές αλλαγές.

16/01/19 10:17

Προσοχή στους δρόμους - Ποιοί είναι κλειστοί

Κλειστοί λόγω κατολισθήσεων και συσσώρευσης μεγάλων ποσοτήτων νερού στο οδόστρωμα είναι: Επαρχία Πάφου Γεφύρι Τζιελεφού Γεφύρι Ζυριπιλή Γεφύρι Ξερού Γεφύρι Σαλαμιού – Γαλαταριάς Γεφύρι Χολετριών Κελοκεδάρων – Σαλαμιούς Νατάς – Χολέτριας Αγίου Γεωργίου – Κιδασίου Τραχυπέδουλας...

rikNews ·

Προσοχή στους δρόμους - Ποιοί είναι κλειστοί

rikNews

Λίστα με τους κλειστούς δρόμους σε όλη την Κύπρο

Τι συνιστά η Αστυνομία Κύπρου. Φωτογραφία: Αριστοτέλης Αριστοτέλους/Διαρίζος Με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να συνεχίζονται, αρκετές είναι οι ζημιές και οι καταστροφές που έχουν προκληθεί, ευτυχώς χωρίς σοβαρές απώλειες, πέραν των υλικών. Με τις αρμόδιες υπηρεσίες του...

City Freepress ·

Λίστα με τους κλειστούς δρόμους σε όλη την Κύπρο

City Freepress

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook