25.06.2019

  • Με ανακοίνωσή της η Προοδευτική Κίνηση Καθηγητών αναφέρει: Όπως εξάγεται από δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών, η Κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλει απαράδεκτο και ύπουλο χαράτσι στους δημόσιους υπαλλήλους, με πρόσχημα την εφαρμογή του ΓεΣΥ.

  • Έτσι, η τελική τους εισφορά στο σύστημα υγείας θα ανέρχεται στο 3.2%, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα πληρώνουν σε πρώτη φάση 1,7% και οι εργοδότες 1,85%.

  • Καλούμε την ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ να συντονίσει με τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές οργανώσεις του δημοσίου την αντίδρασή της στα απαράδεκτα σχέδια της Κυβέρνησης, η οποία πρέπει να είναι άμεση και έντονη.

  • Σημειώνεται ότι το 3,2% είναι ψηλότερο ακόμη και από το 2,65% που θα πληρώνουμε σε συνθήκες πλήρους εφαρμογής του ΓεΣΥ.

12/01/19 09:53

Προοδευτική Κίνηση Καθηγητών: Όχι στο σχεδιαζόμενο χαράτσι της Κυβέρνησης με πρόσχημα το ΓεΣΥ

Με ανακοίνωσή της η Προοδευτική Κίνηση Καθηγητών αναφέρει: «Όπως εξάγεται από δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών, η Κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλει απαράδεκτο και ύπουλο χαράτσι στους δημόσιους υπαλλήλους, με πρόσχημα την εφαρμογή του ΓεΣΥ. Με βάση τις δηλώσεις, οι δημόσιοι...

ΠαιδείαNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook