21.05.2022

  • ΚΥΠΕ-Η πιο σημαντική επένδυση για τον τόπο μας είναι η επένδυση στην Παιδεία, δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, σε χαιρετισμό του στην ημερίδα της Επιτροπής Παιδείας του Δημοκρατικού Κόμματος.

  • Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι βασική αποστολή του εκπαιδευτικού συστήματος είναι να εξοπλίζει νέους με πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες και να δημιουργεί ευκαιρίες για εργασιακή και προσωπική εξέλιξη.

  • Σημείωσε ότι η Παιδεία στην Κύπρο χρειάζεται μεταρρύθμιση.Σε βάθος μεταρρύθμιση, με θαρραλέες αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες του εκπαιδευτικού συστήματος.

  • Σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών σε όλα τα επίπεδα, η Παιδεία αποτελεί ατμομηχανή οικονομικής ανάπτυξης και καίριο πυλώνα του παραγωγικού μοντέλου, που τόση μεγάλη ανάγκη έχει ο τόπος μας, για να ξεφύγει από το τέλμα.

06/04/19 19:53

Πρόεδρος ΔΗΚΟ: Η πιο σημαντική επένδυση για τον τόπο μας, είναι η επένδυση στην Παιδεία

ΚΥΠΕ -Η πιο σημαντική επένδυση για τον τόπο μας είναι η επένδυση στην Παιδεία, δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, σε χαιρετισμό του στην ημερίδα της Επιτροπής Παιδείας του Δημοκρατικού Κόμματος. Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «βασική αποστολή...

ΠαιδείαNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook