21.02.2020

  • Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας εταιρείας Αχιλλέας Δημητριάδης, η υπόθεση αφορά ένα συγκρότημα πολυκατοικίας στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου για την οποία εξαντλήθηκαν τα περιθώρια επίτευξης φιλικού διακανονισμού.

  • Τον Ιούλιο του 2010 η εταιρεία προσέφυγε στη λεγόμενη επιτροπή ακίνητης ιδιοκτησίας για αποκατάσταση της περιουσίας της στα Βαρώσια και για καταβολή αποζημίωσης για απώλεια χρήσης.

  • Σύμφωνα με τον Αχιλλέα Δημητριάδη, το ΕΔΑΔ ζήτησε την περασμένη εβδομάδα και από την Κυπριακή Δημοκρατία να τοποθετηθεί κατά πόσο θα συμμετάσχει στη διαδικασία.

  • Ωστόσο το 2016 η υπόθεση κατέληξε σε τέλμα με απόφαση του λεγόμενου ανωτάτου διοικητικού δικαστηρίου του ψευδοκράτους, το οποίο αποφάνθηκε ότι το ΕΒΚΑΦ πρέπει να συμπεριληφθεί ως τρίτο μέρος στη διαδικασία.

20/08/19 15:26

Προχωρά στο ΕΔΑΔ η υπόθεση για Βαρώσι

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας εταιρείας Αχιλλέας Δημητριάδης, η υπόθεση αφορά ένα συγκρότημα πολυκατοικίας στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου για την οποία εξαντλήθηκαν τα περιθώρια επίτευξης φιλικού διακανονισμού. Τον Ιούλιο του 2010 η εταιρεία προσέφυγε...

rikNews ·

Προχωρά στο ΕΔΑΔ η υπόθεση για Βαρώσι

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook