12.08.2020

  • Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου κατήγγειλε χθες βράδυ πραξικόπημα εναντίον του μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του για διαφθορά από τη δικαιοσύνη, υποσχόμενος ότι δεν θα εγκαταλείψει.

  • Λίγο νωρίτερα, ο γενικός εισαγγελέας Αβιχάι Μάντελμπλιτ είχε ανακοινώσει ότι απήγγειλε κατηγορίες κατά του μακροβιότερου πρωθυπουργού στην Ιστορία του Ισραήλ για διαφθορά, απάτη και κατάχρηση της εμπιστοσύνης σε τρεις διαφορετικές υποθέσεις.

  • Από την Ιερουσαλήμ, με εκδικητικό τόνο, ο Νετανιάχου κατήγγειλε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ψευδείς κατηγορίες υποκινούμενες από πολιτικές σκοπιμότητες, που έχουν στόχο την ανατροπή του.

  • Ο 70χρονος Νετανιάχου παραμένει πρωθυπουργός καθώς ο αντίπαλός του, ο κεντρώος Μπένι Γκαντζ δεν κατάφερε να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

22/11/19 09:10

Πραξικόπημα εναντίον του κατήγγειλε ο Νετανιάχου

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου κατήγγειλε χθες βράδυ "πραξικόπημα" εναντίον του μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του για διαφθορά από τη δικαιοσύνη, υποσχόμενος ότι "δεν θα εγκαταλείψει". Λίγο νωρίτερα, ο γενικός εισαγγελέας Αβιχάι Μάντελμπλιτ είχε...

rikNews ·

Πραξικόπημα εναντίον του κατήγγειλε ο Νετανιάχου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook