21.10.2019

  • Ο πρόεδρος της Βουλής αποστέλλει επιστολή στον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, στους προέδρους πέντε άλλων διεθνών οργανισμών, στους ηγέτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και στους ηγέτες χωρών μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας.

  • Ο πρόεδρος του σώματος Δημήτρης Συλλούρης, δήλωσε ότι ζητηθεί από τους εταίρους και φίλους της Κύπρου, σε πρώτο επίπεδο να κατανοήσουν τις τουρκικές επιθετικές ενέργειες και σε δεύτερο επίπεδο να στηρίξουν ενέργειες για αποτροπή τους.

  • Στην επιστολή καταγγέλλεται η παράνομη και προκλητική ενέργεια της Τουρκία στην Κυπριακή ΑΟΖ, η καταπάτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου, η παραβίαση του διεθνούς δικαίου, του δικαίου της θάλασσας και των ευρωπαϊκών αρχών και αξιών.

  • Δηλώσεις Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης εξέφρασε την ικανοποίηση του κόμματος του για τις ξεκάθαρες θέσεις τις οποίες εξέφρασε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

10/05/19 13:20

Πρακτικά μέτρα σε βάρος της Τουρκίας απαιτεί η Βουλή

Ο πρόεδρος του σώματος Δημήτρης Συλλούρης, δήλωσε ότι ζητηθεί από τους εταίρους και φίλους της Κύπρου, σε πρώτο επίπεδο να κατανοήσουν τις τουρκικές επιθετικές ενέργειες και σε δεύτερο επίπεδο να στηρίξουν ενέργειες για αποτροπή τους. Ο πρόεδρος της Βουλής αποστέλλει επιστολή...

rikNews ·

Πρακτικά μέτρα σε βάρος της Τουρκίας απαιτεί η Βουλή

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook