22.10.2020

  • Ακολούθως χαιρέτησε τη σημερινή πρωτοβουλία των Σωματείων και Οργανώσεων που παρέστησαν στον καθαρισμό, σημειώνοντας πως αποτελεί μια ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε την διαρκή στήριξη του Δήμου Πάφου προς τέτοιες δράσεις.

  • Ένα τέτοιο περιβαλλοντικό ζήτημα είπε, είναι η θαλάσσια ρύπανση, μεγάλο μέρος της οποίας, δημιουργείται από τα πλαστικά που βρίσκονται στο βυθό των θαλασσών μας.

  • Υπάρχει συνέχισε, πολύ υλικό στο βυθό της θάλασσας προσθέτοντας πως τα δεδομένα που θα καταγραφούν θα εισαχθούν στην διεθνή βάση δεδομένων του Διεθνούς Οργανισμού, ώστε να αποτελέσουν υλικό για δημιουργία χρονοσειρών και τη μελλοντική έρευνα.

  • Εξέφρασε ωστόσο, την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν αναπτυχθεί ώστε να αντιμετωπίσουν ως ένα βαθμό το ζήτημα αυτό.

26/09/20 12:59

Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός βυθού στην Πάφο

Καθαρισμός βυθού στην Πάφο, από τα Δημοτικά Μπάνια μέχρι το λιμανάκι της Κάτω Πάφου, πραγματοποιήθηκε  σήμερα το πρωί από το Κέντρο Μελετών και Έρευνας ΑΚΤΗ με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ιρλανδίας στην Κύπρο Deirdre Ní Fhallúin,  σε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου, το...

rikNews ·

Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός βυθού στην Πάφο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook