02.06.2020

  • Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου οργάνωσαν για δεύτερη φορά εκδήλωση με θέμα: Εναλλακτικές μέθοδοι διδασκαλίας και μάθησης μέσα από γελοιογραφίες.

  • Τον χαιρετισμό της Αναπληρώτριας Διευθύντριας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, δρος Αθηνάς Μιχαηλίδου-Ευριπίδου, διάβασε η Πρώτη Λειτουργός Εκπαίδευσης δρ Έλενα Χατζηκακού.

  • Κύριος εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο δρ Σώτος Βοσκαρίδης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Κυπρίων Γελοιογράφων.

  • Στη συνέχεια ακολούθησαν σύντομες παρουσιάσεις από Σχολεία, στα οποία πραγματοποιήθηκαν Βιωματικά Εργαστήρια με θέμα τη γελοιογραφία.

30/03/19 11:48

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση: «Εναλλακτικές μέθοδοι διδασκαλίας και μάθησης μέσα από γελοιογραφίες»

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου οργάνωσαν για δεύτερη φορά εκδήλωση με θέμα: «Εναλλακτικές μέθοδοι διδασκαλίας και μάθησης μέσα από γελοιογραφίες». Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη...

ΠαιδείαNews ·

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση: «Εναλλακτικές μέθοδοι διδασκαλίας και μάθησης μέσα από γελοιογραφίες»

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook