20.10.2019

  • Το 1ο Cyprus Film Summit διοργανώνουν στις 10 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία, ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus), ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, το Cyprus Film Summit 2018 αποτελεί μία εξαιρετική πρωτοβουλία προβολής και προώθησης της Κύπρου προς επαγγελματίες της βιομηχανίας ως προορισμού γυρισμάτων.

  • Συγκεκριμένα, παρών αναμένεται να δώσουν εταιρείες παραγωγής και σκηνοθεσίας όπως και παραγωγοί (executive producers) από την Ευρώπη, την Ινδία, τη Ρωσία και τη Βόρεια Αμερική.

  • Στη Διάσκεψη, προστίθεται, θα παρουσιαστεί το ειδικό πακέτο κινήτρων και ωφελημάτων που έχει καθορίσει η Κυβέρνηση για όσες εγχώριες και παγκόσμιες παραγωγές πραγματοποιηθούν στη χώρα μας.

04/10/18 16:40

Πραγματοποιείται στη Λευκωσία το 1ο «Cyprus Film Summit»

Το 1ο «Cyprus Film Summit» διοργανώνουν στις 10 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», στη Λευκωσία, ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus), ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ,...

rikNews ·

Πραγματοποιείται στη Λευκωσία το 1ο «Cyprus Film Summit»

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook