18.01.2021

  • Η πυρκαγιά μαίνεται στον δήμο Ουλέιρους από χθες το απόγευμα, αλλά τώρα πλέον έχει εξαπλωθεί σε δύο γειτονικούς δήμους και ήδη έχει αναγκάσει την προληπτική εκκένωση τους και τη μετακίνηση πολλών ανθρώπων.

  • Ο Λούις Μπέλουτ Κόστα, διοικητής από την περιοχή Καστέλου Μπράνκου, όπου βρίσκονται οι πληγέντες δήμοι, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το πρωί ότι αρκετά σπίτια κινδυνεύουν καθώς η πυρκαγιά μαίνεται κοντά σε απομονωμένα χωριά.

  • Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα αλληλεγγύης, ενθάρρυνσης και ευχαριστώ στους πυροσβέστες ... για το έργο που επιτελούν για την Πορτογαλία και για όλους μας, ανέφερε σε δήλωσή του ο Πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα.

  • Ένας 21χρονος πυροσβέστης βρήκε τον θάνατο σε δυστύχημα με το υπηρεσιακό του όχημα χθες το βράδυ, ενώ πολεμούσε τη φωτιά και έξι άλλοι συνάδελφοί του τραυματίστηκαν.

26/07/20 16:36

Πορτογαλία: Χιλιάδες πυροσβέστες δίνουν μάχη για κατάσβεση μεγάλης πυρκαγιάς

Η πυρκαγιά μαίνεται στον δήμο Ουλέιρους από χθες το απόγευμα, αλλά τώρα πλέον έχει εξαπλωθεί σε δύο γειτονικούς δήμους και ήδη έχει αναγκάσει την προληπτική εκκένωση τους και τη μετακίνηση πολλών ανθρώπων. Ένας 21χρονος πυροσβέστης βρήκε τον θάνατο σε δυστύχημα με το υπηρεσιακό...

rikNews ·

Πορτογαλία: Χιλιάδες πυροσβέστες δίνουν μάχη για κατάσβεση μεγάλης πυρκαγιάς

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook