14.07.2020

  • Δεδομένου όλων των συνθηκών που δημιουργήθηκαν πλέον για τις διαπραγματεύσεις, αποφασίσαμε να θέσουμε τέλος στις κινητοποιήσεις, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο Πέντρου Ναντάλ Ενρίκες, εκπρόσωπος της Εθνικής Ένωσης Μεταφορέρων Επικίνδυνων Υλικών (SNMMP).

  • Την Τρίτη έχει προγραμματισθεί συνάντηση και δεν αποκλείεται η πιθανότητα για νέες απεργίες, εάν η ένωση των ιδιοκτητών (ANTRAM) υιοθετήσει μία άκαμπτη στάση, πρόσθεσε και ο πρόεδρος του συνδικάτου των οδηγών Φρανσίσκου Σάου Μπέντου.

  • Το δεύτερο συνδικάτο που είχε κηρύξει την απεργία, η Ανεξάρτητη Ένωση Μεταφορέων Προϊόντων (SIMM) είχε αναστείλει την απεργία την Παρασκευή, προκειμένου να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις με την ANTRAM.

  • Από την απεργία είχαν δημιουργηθεί μεγάλες ελλείψεις, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να επιτάξει ορισμένους από τους οδηγούς για να εξασφαλισθεί η ελάχιστη εξυπηρέτηση από την πρώτη ημέρα της απεργίας, την περασμένη Δευτέρα.

19/08/19 08:52

Πορτογαλία: Αναστάλθηκε η απεργία των οδηγών βυτιοφόρων

«Δεδομένου όλων των συνθηκών που δημιουργήθηκαν πλέον για τις διαπραγματεύσεις, αποφασίσαμε να θέσουμε τέλος στις κινητοποιήσεις», ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο Πέντρου Ναντάλ Ενρίκες, εκπρόσωπος της Εθνικής Ένωσης Μεταφορέρων Επικίνδυνων Υλικών (SNMMP). «Την Τρίτη...

rikNews ·

Πορτογαλία: Αναστάλθηκε η απεργία των οδηγών βυτιοφόρων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook