09.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Η τακτική της Τουρκίας και η στάση που τηρεί, πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, δεν συνάδει με τη στάση φιλίας και συνεργασίας την οποία τηρεί η Ελλάδα.

  • Αναφορικά με την οικονομία ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η Ελλάδα αφήνει πίσω τις δύσκολες ημέρες της κρίσης και αντιμετωπίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

  • Αυτό, πρόσθεσε, θα ισχύσει και στην προκειμένη περίπτωση.Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ανέφερε ότι η Ουάσιγκτον γνωρίζει τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα και κατανοεί τους κινδύνους.

  • Έλληνας υπουργός Εξωτερικών είπε ότι η Ελλάδα είναι σε θέση να εκπληρώσει τον ρόλο της ως παράγοντας σταθερότητας στν περιοχή, η οποία ταλανίζεται από παραβατικές συμπεριφορές.

05/10/19 15:59

Πομπέο: Δεν μπορεί να αφεθεί η Τουρκία να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο

Στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια, ύστερα από συνομιλίες τους στην Αθήνα, ο κύριος Πομπέο είπε ότι στη διπλωματία ποτέ δεν ανακοινώνεται κάτι πριν αυτό γίνει και προτού ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις. Αυτό, πρόσθεσε, θα ισχύσει και...

rikNews ·

Πομπέο: Δεν μπορεί να αφεθεί η Τουρκία να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο

rikNews

Τις νέες τουρκικές προκλήσεις έθεσε στον Πομπέο ο Μητσοτάκης

Στη διάρκεια της συνάντησής τους, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κύριος Μητσοτάκης υπέδειξε ότι η μετακίνηση του Γιαβούζ στο τεμάχιο 7 της κυπριακής ΑΟΖ συνιστά παραβίαση του διεθνούς δικαίου και ζήτησε τη στήριξη και τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών, στην εφαρμογή του. Η τακτική...

rikNews ·

Τις νέες τουρκικές προκλήσεις έθεσε στον Πομπέο ο Μητσοτάκης

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook