03.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Προσθέτει πως του δόθηκε επιστολή με το ακόλουθο περιεχόμενο: Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας κοινοποιήσουμε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να τερματίσει την εργοδότησή σας στον Οργανισμό με άμεση ισχύ.

  • Σε ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού αναφέρει ότι με γνώμονα το συμφέρον του Οργανισμού, αποφάσισε τον τερματισμό των υπηρεσιών του Νικόλαου Πολύζου, με άμεση ισχύ.

  • Η κυρία Χρίστου καταγγέλλει τον Νικόλαο Πολύζο για μπούλινγκ εναντίον της, αλλά και εναντίον άλλων λειτουργών.

  • Υποστηρίζει, ακόμη, ότι ο Γενικός Διευθυντής του ΟΚΥΠΥ, την καλεί να τον αντικαθιστά σε συναντήσεις, στις οποίες θα έπρεπε να παρίσταται αυτοπροσώπως.

05/06/19 19:11

Πολύζος:Πράξη καταφανούς παρανομίας ο τερματισμός της απασχόλησής μου

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Πολύζος σημειώνει πως «ο Πρόεδρος του ΟΚΥπΥ με κάλεσε σήμερα ενώπιον μελών του ΔΣ με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου, ως Εκτελεστικού Γενικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ, όπως είχα επιλεγεί ομόφωνα από το Δ.Σ. και το Υπουργικό Συμβούλιο και υπηρέτησα...

rikNews ·

Πολύζος:Πράξη καταφανούς παρανομίας ο τερματισμός της απασχόλησής μου

rikNews

ΟΚΥΠΥ: Σε άμεση ισχύ η παραίτηση Ν. Πολύζου

Σε συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΥΠΥ εξέτασε τις καταγγελίες εναντίον του κυρίου Πολύζου, από την οικονομική διευθύντρια του οργανισμού, Τερψιθέα Χρίστου. Η επιστολή - καταγγελία στάλθηκε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, στον υπουργό Υγείας και στα μέλη του διοικητικού...

rikNews ·

ΟΚΥΠΥ: Σε άμεση ισχύ η παραίτηση Ν. Πολύζου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook