08.12.2019

  • Ανακατεύουμε όλα μας τα υλικά πολύ καλά και αλείφουμε με βούτυρο ένα ταψάκι.

  • Ψήνουμε στο πρώτο ράφι, σε προθερμασμένο φούρνο 200°C μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια.

  • Έπειτα, βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι χωρίς να ανακατέψουμε, με μισοσκεπασμένο καπάκι.

  • Μόλις τελειώσει γλυκό μας, κι αφού πρώτα κρυώσει λίγο, το σιροπιάζουμε.

23/10/19 11:07

Πολίτικο σάμαλι

Ανακατεύουμε όλα μας τα υλικά πολύ καλά και αλείφουμε με βούτυρο ένα ταψάκι. Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα μας και το ραντίζουμε με βούτυρο. Ψήνουμε στο πρώτο ράφι, σε προθερμασμένο φούρνο 200°C μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια. Έπειτα, βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook