25.06.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Αυτό αποδεικνύεται σύμφωνα με μια βρετανική επιστημονική έρευνα, με επικεφαλής μια Ελληνίδα επιστήμονα της διασποράς, που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας EuroPrevent 2019 (Ευρω-πρόληψη).

  • Έχει διαπιστωθεί ότι η διακοπή του καπνίσματος μειώνει περίπου στο μισό τον κίνδυνο.

  • Οι μισοί από τους ασθενείς με καρδιοπάθειες καπνίζουν και το 90% των ατόμων που ανήκουν σε ομάδες υψηλού καρδιαγγειακού κινδύνου, είναι καπνιστές.

  • Στα προγράμματα αυτά προσφέρονταν υποκατάστατα νικοτίνης με ειδικά τσιρότα και τσίχλες ή με το συνταγογραφούμενο φάρμακο βαρενικλίνη.

15/04/19 11:54

Πολύ ευκολότερη είναι η διακοπή του καπνίσματος για τα ζευγάρια

ΛΟΝΔΙΝΟ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)-  Τα ζευγάρια που προσπαθούν να κόψουν μαζί το κάπνισμα, έχουν εξαπλάσια πιθανότητα επιτυχίας, συγκριτικά με τα άτομα που το επιδιώκουν μόνα τους, σύμφωνα με μια βρετανική επιστημονική έρευνα, με επικεφαλής μια Ελληνίδα επιστήμονα της διασποράς, που παρουσιάστηκε...

υγείαnews ·

Πιο εύκολη η διακοπή καπνίσματος για τα ζευγάρια

Αυτό αποδεικνύεται σύμφωνα με μια βρετανική επιστημονική έρευνα, με επικεφαλής μια Ελληνίδα επιστήμονα της διασποράς, που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας "EuroPrevent 2019" («Ευρω-πρόληψη»). Το κάπνισμα συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο για...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook