27.01.2020

  • Πολιτικοί σχολιαστές επισημαίνουν ότι αυτή η προθεσμία στην ουσία δίνει περιθώριο μόλις τριών εβδομάδων για συνομιλίες με τις Βρυξέλλες, λόγω των θερινών διακοπών και των συνεδρίων των βρετανικών κομμάτων.

  • Ο Τζέρεμι Χαντ εξήγγειλε κονδύλι ύψους 6 δισεκατομμυρίων λιρών με σκοπό την προστασία των αγροτών και των αλιέων στη Βρετανία από τις συνέπειες ενός πιθανού no deal στο Brexit στα τέλη Οκτωβρίου.

  • Σήμερα πάντως, πέντε ημέρες πριν τα μέλη του Συντηρητικού Κόμματος αρχίσουν να υποβάλλουν τις επιστολικές τους ψήφους για τον επόμενο πρωθυπουργό, οι δύο διεκδικητές στρέφονται σε οικονομικές εξαγγελίες που περιλαμβάνουν αυξήσεις δαπανών.

  • Ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ, που στηρίζει τον κ. Τζόνσον, είπε ότι τα χρήματα για τις αυξήσεις θα εξασφαλίζονταν από το δημοσιονομικό μαξιλάρι που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση των αναταράξεων από ένα no deal.

01/07/19 17:38

«Πόλεμος» για το πιο σκληρό Brexit και οικονομικές υποσχέσεις από Τζόνσον και Χαντ

«Αν τότε η κρίση μου και η κρίση του υπουργικού μου συμβουλίου ήταν πως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία στον ορίζοντα, θα διέκοπτα άμεσα κάθε συζήτηση με την ΕΕ και θα επικέντρωνα όλη την αποστολή της χώρας στις προετοιμασίες για ένα no deal», είπε σε ομιλία του τη Δευτέρα ο...

rikNews ·

«Πόλεμος» για το πιο σκληρό Brexit και οικονομικές υποσχέσεις από Τζόνσον και Χαντ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook