29.09.2020

  • Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Σαββίδης επισήμανε πως το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ που επισκέφθηκε πρόσφατα την Κύπρο, ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές ότι ποντάρονται απίστευτα ποσά σε αγώνες μικρότερων κατηγοριών του κυπριακού ποδοσφαίρου.

  • Τόνισε ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα, ωστόσο επανέλαβε τη βούληση της Πολιτείας να χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της προκειμένου να πατάξει τη διαφθορά.

  • Ο υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει επιδείξει προσωπικό ενδιαφέρον και βούληση να βοηθήσει, ώστε να καθαρίσει η βρωμιά στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

  • Μιλώντας στο Τρίτο, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Σώματος Στέλιος Στυλιανού, δήλωσε ότι υπάρχουν οι μηχανισμοί βάσει των οποίων - ακόμη και κατά την εκδίκαση μιας υπόθεσης, να διατηρηθεί η ανωνυμία ενός μάρτυρα.

14/02/20 10:51

Ποδόσφαιρο: Πολιτική βούληση για πάταξη διαφθοράς

Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Σαββίδης επισήμανε πως το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ που επισκέφθηκε πρόσφατα την Κύπρο, ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές ότι ποντάρονται απίστευτα ποσά σε αγώνες μικρότερων κατηγοριών του κυπριακού ποδοσφαίρου. Τόνισε ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει...

rikNews ·

Ποδόσφαιρο: Πολιτική βούληση για πάταξη διαφθοράς

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook