23.09.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο κύριος Κούμας ανέφερε ότι την Τετάρτη, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του κυπέλλου, και το επόμενο Σαββατοκύριακο η αγωνιστική η οποία αναβλήθηκε πρόσφατα.

  • Τέλος, ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης ανέφερε ότι οι αρχές θα βρίσκονται πάντα δίπλα στην ΚΟΠ, διαβεβαιώνοντας ότι η Δύναμη θα πράξει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να προστατεύσει το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.

  • Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Γιώργος Πάπουτσος, εξέφρασε την ικανοποίησή του, για τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν από πλευράς του κράτους.

  • Ο πρόεδρος της ΚΟΠ χαρακτήρισε σημαντική τη συνδρομή του υπουργού Δικαιοσύνης και του αρχηγού της Αστυνομίας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

20/01/20 13:39

Ποδόσφαιρο: επαναρχίζουν Κύπελο - Πρωτάθλημα

Μετά τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη βομβιστική επίθεση εναντίον διαιτητή και το μεγάλο αριθμό κόκκινων φακέλων για στημένα παιγνίδια, ο υπουργός δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης ανέφερε ότι πρέπει να παταχθεί η διαφθορά και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τους...

rikNews ·

Ποδόσφαιρο: επαναρχίζουν Κύπελο - Πρωτάθλημα

rikNews

Ποδόσφαιρο: επαναρχίζουν Κύπελο - Πρωτάθλημα

Εξέφρασε, παράλληλα, την ελπίδα ότι με την αρωγή του κράτους και όλων των αρμοδίων φορέων, η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει χωρίς άλλους φακέλους από την UEFA, με καλύτερες διαιτησίες και καλύτερο θέαμα. Ο κύριος Κούμας ανέφερε ότι την Τετάρτη, θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις...

rikNews ·

Ποδόσφαιρο: επαναρχίζουν Κύπελο - Πρωτάθλημα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook