10.07.2020

  • Σχολιάζοντας δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας για στημένους αγώνες στην Κύπρο, ο κύριος Σαββίδης είπε ότι εγείρονται σοβαρά ερωτήματα όσον αφορά διαδικασία, τα οποία έχουν ήδη διαβιβαστεί στο Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

  • Ακατάλληλα στάδια Μόλις δύο στάδια στην Κύπρο πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές, και αυτά είναι το ΓΣΠ και το ΑΕΚ Αρένα, δήλωσε χθες βράδυ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος.

  • Ενωρίτερα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης είχε παρακαθίσει σε σύσκεψη με την ηγεσία της Αστυνομίας για να ενημερωθεί για το χειρισμό της υπόθεσης.

  • Μιλώντας στου δημοσιογράφους ύστερα από ευρεία σύσκεψη για το θέμα, υπό τον πρόεδρο Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κύριος Κούσιος επεσήμανε ότι όλες οι υπόλοιπες γηπεδικές εγκαταστάσεις χρήζουν βελτιώσεων.

19/02/20 09:08

Ποδόσφαιρο: διερεύνηση κάθε υπόθεσης και καταγγελίας

Αυτή, τόνισε, είναι και η βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σχολιάζοντας δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας για στημένους αγώνες στην Κύπρο, ο κύριος Σαββίδης είπε ότι εγείρονται σοβαρά ερωτήματα όσον αφορά διαδικασία, τα οποία έχουν ήδη διαβιβαστεί στο Γενικό Εισαγγελέα...

rikNews ·

Ποδόσφαιρο: διερεύνηση κάθε υπόθεσης και καταγγελίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook