24.03.2019

  • Στην κηδεία παρέστη και η Κύπρια ευρωβουλευτής, Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους, ενώ τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.

  • Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Δρόπολης Μιχάλης Μάνος, τα έξοδα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα καλυφθούν από τον Δήμο Δρόπολης, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

  • Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μάλιστα, είχαν απευθύνει έκκληση προς τους Έλληνες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες να τιμήσουν τον νεκρό, επιδεικνύοντας αυτοσυγκράτηση και σεβασμό.

  • Παρ’ όλα αυτά, οι αλβανικές Αρχές προέβησαν στην προσαγωγή τεσσάρων Ελλήνων που ταξίδευαν προς Βουλιαράτες, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έφεραν μπλούζες με συνθήματα και κουκούλες.

08/11/18 17:39

Πλήθος κόσμου παρέστη στην κηδεία του Κ. Κατσίφα

Από νωρίς το πρωί έφτανε στο χωριό πλήθος κόσμου με λεωφορεία και ΙΧ αυτοκίνητα από πολλές πόλεις της Ελλάδας, προκειμένου να πει το «τελευταίο αντίο» στον 35χρονο που έχασε τη ζωή του την Κυριακή 28 Οκτωβρίου. Στην κηδεία παρέστη και η Κύπρια ευρωβουλευτής, Πρόεδρος του...

rikNews ·

Πλήθος κόσμου παρέστη στην κηδεία του Κ. Κατσίφα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook