09.07.2020

  • Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέας Κεττής, στο σημείο παραμένουν δυνάμεις σε επιφυλακή, καθώς υπάρχει κίνδυνος αναζωπυρώσεων, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

  • Σήμερα μετέβησαν εκ νέου στην περιοχή ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης και ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

  • Επιπρόσθετα, υπογραμμίζει, απογειώθηκαν τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών, ενώ κινητοποιήθηκαν το Ταμείο Θήρας, η Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού και η Πολιτική Άμυνα.

  • Ο Υπουργός ευχαρίστησε για τη συνδρομή τους, την πυροσβεστική, το τμήμα δασών, την αστυνομία, την επαρχιακή διοίκηση, την υπηρεσία θήρας και πανίδας, την Πολιτική Άμυνα και τους εθελοντές.

13/08/19 13:32

Πλήρης κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή Λεμεσού

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέας Κεττής, στο σημείο παραμένουν δυνάμεις σε επιφυλακή, καθώς υπάρχει κίνδυνος αναζωπυρώσεων, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν για τις επόμενες ώρες στο...

rikNews ·

Πλήρης κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή Λεμεσού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook