06.12.2019

  • Ρίχνουμε το μείγμα των στερεών και το αυγό στο μείγμα με την μαγιά και ζυμώνουμε με το γάντζο του μίξερ για 15 λεπτά μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.

  • Στη συνέχεια προσθέτουμε τον παγωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να απορροφηθεί το βούτυρο.

  • Αλείφουμε ελαφρά ένα μπολ με ελαιόλαδο και βάζουμε μέσα τη ζύμη μας.

  • Σε ένα άλλο μπολ, προσθέτουμε το αλεύρι, το αλάτι, το κακάο και την υπόλοιπη ζάχαρη (25 γρ.) και αφού τα περάσουμε από σίτα, τα ρίχνουμε σε ένα μπολ.

21/11/19 15:43

Πίτσα σοκολάτας

Στoν κάδο του μίξερ, ρίχνουμε το χλιαρό γάλα, τη μαγιά και τη μισή ζάχαρη (25 γρ.). Ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 15 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Σε ένα άλλο μπολ, προσθέτουμε το αλεύρι, το αλάτι, το κακάο και την υπόλοιπη...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook