17.11.2018

  • Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το φρεσκοπλυμένο σπανάκι Ardo αφού το ψιλοκόψετε με ένα κοφτερό μαχαίρι.

  • Όταν γίνουν όλα μια μάζα που φαίνεται σαν βρεγμένη τότε ρίχνετε μέσα το ελαιόλαδο Minerva και ανακατεύετε καλά.

  • Αλατίζετε τα υλικά και με το χέρι σας αρχίζετε να τα πιέζετε μέχρι να μαραθούν.

  • Μέσα σε ένα στρογγυλό ταψάκι διαμέτρου 25-30 εκατοστών, καλά λαδωμένο με ελαιόλαδο, βάλτε τη ζύμη Foodsaver και πιέστε τη με το χέρι σας να καλύψει όλη την επιφάνεια.

11/07/18 20:42

Πίτσα με σπανάκι και φέτα

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το φρεσκοπλυμένο σπανάκι Ardo αφού το ψιλοκόψετε με ένα κοφτερό μαχαίρι. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Αλατίζετε τα υλικά και με το χέρι σας αρχίζετε να τα πιέζετε μέχρι να μαραθούν. Όταν γίνουν όλα μια μάζα που φαίνεται...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook