20.08.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Για τη ζύμη: Σε ένα μεγάλο μπολ ενεργοποιούμε τη μαγιά με δυο κουταλιές χλιαρό νερό και αφήνουμε για 10 λεπτά περίπου.

  • Ανακατεύουμεκαλά με τα χέρια και μετά μεταφέρουμε το μείγμα σε αλευρωμένο πάγκο.

  • Ζυμώνουμε τη ζύμη για 7 λεπτά περίπου, μέχρι να αποκτήσει ελαστική μορφή και να μην κολλάει στο χέρια μας.

  • Στην συνέχεια μεταφέρουμε την ζύμη σε ένα μπολ και σκεπάζουμεμε μεμβράνη.

10/04/19 17:56

Πίτσα με σαρδέλες και ρόκα

Για τη ζύμη: Σε ένα μεγάλο μπολ ενεργοποιούμε τη μαγιά με δυο κουταλιές χλιαρό νερό και αφήνουμε για 10 λεπτά περίπου. Μετά προσθέτουμε το αλεύρι, το αλάτι και το υπόλοιπο νερό. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και μετά μεταφέρουμε το μείγμα σε αλευρωμένο πάγκο. Ζυμώνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Πίτσα με σαρδέλες και ρόκα

Για τη ζύμη: Σε ένα μεγάλο μπολ ενεργοποιούμε τη μαγιά με δυο κουταλιές χλιαρό νερό και αφήνουμε για 10 λεπτά περίπου. Μετά προσθέτουμε το αλεύρι, το αλάτι και το υπόλοιπο νερό. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και μετά μεταφέρουμε το μείγμα σε αλευρωμένο πάγκο. Ζυμώνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook