17.07.2019

  • Για τη ζύμη: Για να ετοιμάσουμε τη ζύμη, αναμιγνύουμε το αλεύριμε τα μυρωδικά, το αλάτι, τη μαγιά στιγμής και στη συνέχεια προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό.

  • Ζυμώνουμε και προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται για να γίνει μία μαλακή ζύμη.

  • Για τη γέμιση: Καθώς φουσκώνει η ζύμη, ετοιμάζουμε τα υλικά της γέμισης.

  • Όταν η ζύμη έχει γίνει μαλακή και ξεκολλάει από τα δάχτυλα, ρίχνουμε λίγο ακόμη ελαιόλαδο από πάνω.

18/05/19 16:54

Πίτσα με σαλάμι και μοτσαρέλα

Για τη ζύμη: Για να ετοιμάσουμε τη ζύμη, αναμιγνύουμε το αλεύρι με τα μυρωδικά, το αλάτι, τη μαγιά στιγμής και στη συνέχεια προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό. Ζυμώνουμε και προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται για να γίνει μία μαλακή ζύμη. Καθώς ζυμώνουμε προσθέτουμε και λίγο...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook